Τι απαντά ο Δημήτρης Κούβελας στην ΥΜΑΘ

Τη δική του εξήγηση σε όσα συνέβησαν χτες στον εορτασμό των 20 χρόνων του νοσοκομείου "Παπαγεωργίου" δίνει ο δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος.

Την αντίδρασή του σε όσα συνέβησαν χτες στη διάρκεια των εορτασμών για τα 20 χρόνια του νοσοκομείου "Παπαγεωργίου" εξέφρασε ο δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κούβελας. 

Συγκεκριμένα αναφέρει: 

«Με έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση της υφυπουργού Εσωτερικών Μακεδονίας - Θράκης κ. Χατζηγεωργίου, προσκεκλημένης να χαιρετίσει χθες στην εκδήλωση προς τιμήν του Ιδρύματος και των ευεργετών αδελφών Παπαγεωργίου, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 20 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς στη Β. Ελλάδα του ομώνυμου νοσοκομείου – μοντέλου για τα ελληνικά δεδομένα και πρότυπο για τα ευρωπαϊκά.

Όλοι περιμέναμε να αναφερθεί στην προσφορά των ευεργετών και του νοσοκομείου "Παπαγεωργίου". Όμως, αυτή στο λογύδριό της απλά καταφερόταν κατά των προηγούμενων κυβερνήσεων για τα θέματα της υγείας και εκθείαζε αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ.  

Αναρωτήθηκα, λοιπόν, «για το νοσοκομείο 'Παπαγεωργίου' θα μιλήσετε;» αφότου είχε προχωρήσει την ομιλία της εκτός θέματος και κλίματος.

Στη προσπάθειά της να δικαιολογήσει την αναίτια αποχώρησή της από την εκδήλωση, ακολούθησε τη γνωστή τακτική των κυβερνητικών στελεχών να εκτοξεύουν αναίτιους, άθλιους και συκοφαντικούς προσωπικούς χαρακτηρισμούς – κλισέ με κάθε ευκαιρία. Ας μην ανησυχούν, όμως, οι κυβερνητικοί. Σύντομα θα απαλλαγούν από το βάρος της θεσμικής τους ιδιότητας και θα μπορούν να απευθύνονται με άνεση στα κομματικά ακροατήριά τους.»

https://www.makthes.gr

Εκτύπωση