«Στο πλευρό του εμπορικού κόσμου της Θεσσαλονίκης»

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελή Φιλιππίδη, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Δημήτρης Κούβελας. 

Κατά τη συνάντηση τους συζητήθηκε η ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης των εμπόρων της Θεσσαλονίκης, που πλήττονται σφοδρά, ειδικά μετά και το δεύτερο lockdown. 

Οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων είναι η περίοδος που ο εμπορικός κόσμος περιμένει να δουλέψει, και να γεμίσει τις «δεξαμενές» ενόψει της νέας χρόνιας. Αντ' αυτού τα καταστήματα είναι άδεια, ενώ όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, ο θεσμός του''click away'' προσφέρει ελάχιστα στο όλο αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί. 

Ο βουλευτής δεσμεύθηκε ότι θα μεταφέρει στα αρμόδια Υπουργεία τις ανάγκες και τις προτάσεις του εμπορικού κόσμου της Θεσσαλονίκης. Οι παρεμβάσεις του θα έχουν στόχο την ολοκλήρωση της 4ης φάσης της επιστρεπτέας προκαταβολής και την ομαλή εξέλιξη των επόμενων φάσεων της.

Όπως είπε ο Δημήτρης Κούβελας, στόχος είναι «να υπάρξουν επιπλέον γενναία οικονομικά μέτρα ελάφρυνσης, που θα δώσουν οξυγόνο στους εμπόρους, ενόψει της νέας δύσκολης χρονιάς. Έτσι η Κυβέρνηση θα πετύχει να σταθεί πραγματικά στο πλευρό της τοπικής οικονομίας και κάθε μορφής επιχειρηματικότητας για όλη την περίοδο της πανδημίας. Είμαι δίπλα σας ! ».

Εκτύπωση