Δεν ωφελεί την Θεσσαλονίκη το να εμφανίζεται κάθε μέρα ένας καινούργιος υποψήφιος

«Δεν ωφελεί την προσπάθεια και τις ανάγκες της πόλης το να εμφανίζεται κάθε μέρα ένας καινούργιος υποψήφιος», σχολίασε μιλώντας στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης των «Εντάξει» Δημήτρης Κούβελας, υπογραμμίζοντας πως δεν είναι ευχάριστο το ότι υπάρχουν τόσες πολλές υποψηφιότητες που προέρχονται από τους κόλπους της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κούβελας χαρακτήρισε θολό ακόμη το τοπίο όπως διαμορφώνεται και σημείωσε πως «έχουμε ακούσει  για υποψηφιότητες οι οποίες έχουν εκφραστεί επίσημα και κάποιοι άλλοι φέρονται ως υποψήφιοι». «Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται κάθε μέρα έργο, χρειάζεται δουλειά πάνω στην καθημερινότητά της και όχι έναν καινούργιο υποψήφιο δήμαρχο», συνέχισε.
Επισημαίνοντας πως η προεκλογική περίοδος για τις επόμενες δημοτικές εκλογές άνοιξε νωρίς, διαπίστωσε πως «δεν είναι ό,τι καλύτερο αυτό που συμβαίνει στην πόλη», και εκτίμησε πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην είναι υποψήφιοι μέχρι το τέλος όλοι όσοι εκφράζουν σήμερα αυτή την πρόθεση.

Για τα δεδομένα των πολλών υποψηφιοτήτων που προέρχονται από τους κόλπους της ΝΔ, σχολίασε επίσης πως «σίγουρα δεν είναι ευχάριστο», προσθέτοντας πως «δεν ωφελεί την προσπάθεια και τις ανάγκες της πόλης το να εμφανίζεται κάθε μέρας ένας καινούργιος υποψήφιος, ανεξάρτητα από το πόσο θεμιτές, και είναι, οι φιλοδοξίες και οι προθέσεις όλων των ενδιαφερομένων να εισφέρουν θετικά».
«Προφανώς κάτι δεν έχει πάει καλά», παραδέχτηκε και σημείωσε πως από την πλευρά του δεν επιθυμεί να «ρίξει νερό στο μύλο μίας συζήτησης η οποία δεν είναι παραγωγική, δεν είναι για το καλό της πόλης, δεν είναι για το καλό του ευρύτερου χώρου της κεντροδεξιάς και δεν είναι για το καλό των ίδιων των προσώπων των υποψηφίων».

Ερωτηθείς εάν τον ενδιαφέρει να ηγηθεί ενός σχηματισμού με την στήριξη της ΝΔ, ανέφερε πως «συμμετέχω σε αυτό δημοτικό συμβούλιο και με ενδιαφέρει να μην βγούμε εκτός ρυθμού, μην χάσουμε το στόχο», ο οποίος είναι «να βγαίνει η δουλειά μέρα- μέρα για τη Θεσσαλονίκη». «Η διοίκηση Μπουτάρη βρίσκεται σε αποδρομή, ο κύκλος της εκτιμώ ότι θα κλείσει και νομίζω ότι πρέπει να είναι έτοιμη η δική μας δημοτική παράταξη η οποία δεν αποτελείται αορίστως από σκέψεις, πλάνα, πρόγραμμα και ιδέες για την πόλη, αλλά πρωτίστως από πρόσωπα, από ανθρώπους. Είναι όσοι συμμετείχαμε στην προσπάθεια των προηγούμενων δημοτικών εκλογών είτε εκλεγμένοι σύμβουλοι σήμερα, είτε κοντά στην παράταξη διαχρονικά».

«Πιστεύω ότι αυτή η ευρύτατη ομάδα ανθρώπων που θα πλαισιωθεί οπωσδήποτε και από άλλους, θα αποτελέσει την μαγιά της επόμενης διοίκησης. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό,  χρειάζεται δουλειά», συνέχισε και δήλωσε πως είναι «παρών στο δημοτικό συμβούλιο και στα πράγματα», εκφράζοντας την πρόθεσή του να συμβάλει προκειμένου «η δημοτική μας παράταξη να κάνει ό,τι καλύτερο έτσι ώστε να είναι έτοιμη να αποτελέσει την επόμενη μέρα, την επόμενη διοίκηση στον δήμο Θεσσαλονίκης».

https://www.dailythess.gr


Εκτύπωση   Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο